free portfolio web templates

Halen en brengen
Vol-automatische
airco service

AIRCO DIENSTEN

R1234yf

R134a 

Aircocheck

Airco systeem lekdetectie

Airco vullen 

Koudemiddel recyclen

Airco reinigen

Airco olie verversen

Airco systeem drukken test

Mobirise

Airco-onderhoud

Vol-automatische R1234yf en R134a compleet airco service.

Autobanden Schinkel beschikt over de nieuwste vol-automatische R1234yf en R134a airco machine. R1234yf is het nieuwe koudemiddel. R1234yf vele malen milieuvriendelijker is en heeft minder CO2-emissie.

De nieuwste vol-automatische machine kan de juiste olie in elke compressor vullen en de juiste hoeveelheid koudemiddel. Tijdens de airco service wordt uw airco systeem gecheck op o. a. Lekkages door de diepvacuummeting, het systeem wordt gespoeld en gevuld. Eventuele lekkages of kapotte onderdelen kunnen door onze monteurs gerepareerd of vervangen worden. Meest voorkomende problemen bij een airco systeem zijn te weinig koudemiddel met als gevolg dat uw airco warme lucht blaast. Verder kan bij een tekort aan olie in het systeem de auto aircopomp vastlopen of herrie maken omdat het niet genoeg smering krijgt. Het is daarom van belang om eens in de 2 a 3 jaar een airco service beurt te laten doen en de airco bij te vullen.

Mobirise

Airco reiniging

Reinigen van het airco systeem is belangrijk omdat er in de airco schimmels kunnen ontwikkelen. Deze schimmels kunnen zorgen voor vieze luchtjes en allergische reacties opwekken. Bij het reinigen van het airco systeem wordt o.a. de filterdroger en interieur filter gereinigd. De filterdroger reinigt het systeem van vocht, kleine metalen die uw aircopomp of uw systeem kunnen beschadigen. De interieur filter kan eventueel vervangen worden om nare luchtjes weg te krijgen.

Autobanden Schinkel 
Complete Autoservice, APK, Onderhoud, Banden, Schade, Airco en meer